Welkom op ons nieuw Blog
Hallo Lezers,
Zoals eerder gemeld zijn we van plan om opnieuw een reis te maken naar de Verenigde Staten van Amerika. Onze vorige ervaring, de westkust, was fantastisch. Opwww.bestofthewest.reismee.nlkunt u ons avontuur nog eens op uw gemakje lezen.
Binnenkort zullen we op deze website onze plannen aan jullie laten lezen. We zouden het fantastisch als jullie ons weer willen volgen. Om ons te volgen vult u aan de rechterzijde van deze website
uw mail adres in. Iedere keer als er dan iets nieuws is op deze site krijgt u een mailtje.
Heeft u vragen/tips/opmerkingen, laat dit alstublieft weten door een reactie geven op het laatste verhaal!
Fijn dat u er bent en fijn dat u met ons mee leeft ! Wij hopen u in onze rugzak mee te kunnen nemen op onze reis !
Groeten van ons !
lieverds hartstikke fijn dat jullie weer een grote reis gaan maken ik volg jullie.
liefs oma
Super bedankt voor de extra fotoruimte !!!
Ik heb je video bekeken.Wat een grote "kermis".Zo veel te zien!!Je komt ogen te kort en vast tijd te kort om alles te kunnen bekijken.Wat een leuke tijd gaan jullie te gemoet.Ik ga zeker in jullie rugzak mee!!!