Wie leest er mee? (REACTIE GEVRAAGD !)
Nadat we deze site hebben aangemaakt zijn er naast de lezers van vorig jaar enorm veel mensen die zich aan hebben gemeld om weer mee te lezen. Dat doet ons erg goed en dat stimuleert ons om ook de aankomende reis jullie weer mee te nemen in onze rugzak.
Het zou super zijn als jullie op dit verhaal even reactie achter laat om te laten weten wie je bent. Zo weten wij ook wie er allemaal mee lezen, een mail adres zegt ons niet altijd alles.
Niet denken, nou dat geld niet voor mij.... Wij vinden het ook fijn om te horen wie jij bent.
Groeten vanons!
Uiteraard kun jij je nog steeds aanmelden om mee te lezen.
Vul aan de rechter kant je mail adres in!
Hoi Jos en Samantha, Nou ik ben een trouwe lezer hoor! Zeker als jullie op Key West zijn of Naples Beach, dat is wel mijn ding hoor!! Maar voorlopig eerst nog even die vreselijke winter door zien te komen jongens. Maar heerlijk vooruitzicht.
Groetjes Trees
Hallo,
Ik ben Paula en ik liep stage bij bij de administratie en Jos zat in een kamer tegenover mij! Af en toe kletsen was altijd wel gezellig. Ik heb zelf ook in florida geweest voor een rondreis dus ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen en foto's. Willen jullie nog wat weten, misschien weet ik niet alles maar kan altijd verder helpen. Geniet ervan!
Hebben ze daar ook Cars ?? :-)
Natuuuuuurlijk ga ik ook alles meelezen.
Voor anderen die nieuwsgierig zijn; korfbalster bij RWA, haha
x
Ben een oude buurvrouw en buurman.En willen graag met jullie mee reizen.En zien hoeveel plezier etc met elkaar hebben op reis.Ik zie er naar uit.
grt marian/wolfgang
Zoals je gevraag hebt, heb ik me aangemeld om met je mee te lezen... uiteraard niet alleen omdat je het me gevraagd hebt maar ook omdat ik het leuk vind om mee te lezen ;)
Ook wij lezen mee,hihihihihi
Hallo Jos,
Ik ga je zeker volgen.
Lieve groetjes
Jos en Sam het is heerlijk jullie zo te kunnen volgen en een beetje mee te genieten. Ik kijk er weer naar uit!
Joke & Dick
Heb zelf nog nooit gevlogen, kan nu door jullie te volgen een beetje meegenieten!