3 maanden later
Het is al weer enige tijd geleden dat u iets van ons vernomen hebt. Om precies te zijn 3 maanden geleden. De afgelopen periode is voorbij gevlogen. We zijn zelf nog 12 dagen in de Toscane geweest.
Ik ben met mijn oma nog een dagje naar Barcelona geweest.
Het is inmiddels eind oktober en het begint allemaal spannend te worden. Via hetDisney Forum, heb ik inmiddels de meeste plattegronden mogen
ontvangen. Het is nu al leuk om deze plattegronden te bekijken. Ook heb ik inmiddels het book ' The unofficial Guide Walt Disney World ' doorgelezen. Dit is een dikke pil van ruim 850 bladzijdes.
Hierin vind je allerlei informatie en tips over een bezoek aan Disneyworld.
Vanaf 180 dagen ervoor kun je restaurants en shows boeken op de site van Disneyworld. Op dit moment zijn we dus druk aan het zoeken wat we willen. Uiteraard gaan we slechts een aantal restaurants
boeken. Dit zullen er hooguit 4 worden. Een van de shows die we graag willen zien isFantasmic!(klik op de link voor de video)
Er is veel contact metAmerican
Vacations. Er komen heel veel vragen naar boven. Het kunnen soms hele simpele vragen zijn, maar soms ook complexe vragen. Het is fijn om
dan informatie te kunnen halen bij een reisorganisatie. Zij hebben inmiddels de kennis en de ervaring !
De komende periode hebben we het dus nog druk zat met de voorbereidingen op ons vertrek. Uiteraard houden we jullie op de hoogte als er nieuws te vertellen is. Het lijkt nog even te duren, maar het
gaat echt opschieten. Voor u het weet kunt u iedere dag mee lezen met onze avonturen in Florida !
Nog een half jaartje,voor je weet is het zover.
Geniet alvast van alle voorbereidingen.
Veel plezier !
Nog een week of 6 en dan gaan wij die kant uit voor een maandje of 2...dus als je nog plattegronden nodig hebt ik neem ze graag voor je mee hoor.....
Ziet er super uit. Niemand nodig om de koffer te dragen!! Haha
Voor ons is het al weer 12 jaar geleden maar het lijkt net of het gisteren was. We zaten in het Ramada Hotel in Kissimee op ongeveer 10 km van Disney Daar was ook heel veel te beleven maar de parken vergeet je nooit meer ZO GROOT dat geloof je niet. Neem hoe dan ook een pass partout zodat je kunt switchen tussen de parken na sluitingstijd want dan beginnen de echt grote shows en afsluitende fireworks.
Hallo jos en samantha,
Wat een drukte allemaal...en nog veel voorbereidingen.
En voordat jullie het merken is de vakantie daar.
Wij volgen jullie met veel plezier.