Openingstijden attractie- en thema parken
We zijn een heel eind met het plannen van onze trip. De openingstijden van de attractieparken zijn bekend. We hebben nog wat gewisseld en verander om overal lekker de tijd te hebben.
We hebben alle openingstijden op volgorde van bezoek gezet. Echter de dagen er tussen hebben we eruit gelaten. Dus je ziet nu alleen de dagen waar we een attractie- of themapark bezoeken.
Animal Kingdom (Disney) *** 09.00 u --- 18.00u
Blizzard Beach (Disney) *** 10.00 u --- 17.00 u
Epcot (Disney) *** 09.00 u --- 21.00 u
Hollywood Studios (Disney) *** 09.00 u --- 21.00 u
Magic Kingdom (Disney) *** 09.00 u --- 22.00 u
Sommige parken staan er 2 keer in. Dit komt omdat we de parken dan ook 2 keer gaan bezoeken. Nogmaals dit zijn alle parken achter elkaar gezet. We gaan ze niet allemaal direct achter elkaar
doen.
Als je hierboven op Video klikt, vind je van de meeste parken een korte video. Hiermee kun je een goeie indruk krijgen van de parken die wij gaan bezoeken.
Na de jaarwisseling zal de frequentie van het plaatsen op deze pagina hoger gaan worden. Langzaam komt de reis dichterbij ! Wij hebben er super veel zin in ! Jullie toch ook?
Jeetje wat een bezoeken....ik word al moe als ik het lees maar ja dat zal de leeftijd wel zijn. Ik hoop wel dat jullie wat "rusttijd" tussen deze bezoekdagen inlassen, want vermoeiend zijn de parken wel al zijn ze nog zo leuk.
Wij gaan de 22e naar het Magic Kingdom, je ziet de foto's wel. xx