funinthesun.reismee.nl

De reis gaat (bijna) beginnen !

Het is zo ver, de kriebels komen en de voorbereiding wordt steeds serieuzer. We zijn druk bezig met de fine tuning van onze reis.

Iedereen (nogmaals) van harte welkom op onze reismee pagina. Door op deze pagina te schrijven gaan we proberen jullie in onze rugzak mee te nemen. We proberen zo veel mogelijk te vertellen en uiteraard proberen we ook zo veel mogelijk foto's te plaatsen.

We hebben nog meer volgers dan ons vorige reisblog en dat vinden we erg leuk. Het is leuk om te weten dat er mensen zijn die het lezen en het is nog leuker al mensen reageren.

Als je dit leest en je volgt ons nog niet. Vul dan rechts je mail adres in en we zullen je als eerste op de hoogte brengen van onze avonturen.

Als je hierboven op de Kaart klikt en je zoomt in op Florida, dan krijg je een redelijk idee van de reis zoals wij hem willen gaan afleggen.

We starten onze reis op Amsterdam Schiphol, via Chicago O'hare gaan we richting Orlando International Airport. Aangekomen op Orlando zullen we richting Disney World rijden. Hier is ons hotel voor de eerste dagen. Daarna rijden we door naar Cape Canaveral en Miami. Vervolgens rijden we door naar the Key's. 47 bruggen over the Caribische zee op. We verblijven hier een aantal dagen op Key West.
We vervolgen onze vakantie via het Everglade NP naar Naples en Tampa. Na Tampa rijden we weer terug naar een ander hotel in Disney World en hier blijven we de laatste dagen van onze vakantie.

De komende periode houden we jullie op de hoogte over het laatste nieuws! Hou de site en je mail dus in de gaten!

Super dat jullie ons volgen! Laat onze reis maar beginnen !

**********************************************************************************************

Angelique Bolk

Gaat nu echt opschieten. Spannend!

Ed de Groot

Leuk om te lezen Joshua, wat een werk die voorbereidingen.
Zal jullie reis met interesse volgen. Good luck

2theUSA

Heerlijk hoor dat het bijna gaat beginnen. Nog even een idyllische tip op weg naar de Keys, plan een stop (hapje/drankje) bij het 'Morada Bay cafe' op Islamorada. Een uniek plekje. Misschien staat het al op jullie lijst maar mag je het echt niet missen.
Groetjes Christa

marian/wolf

Helaas was ik nog niet in de gelegenheid om jullie onze allerbeste wensen te geven voor 2012.Bij deze alsnog.Maar wat fijn dat jullie vakantie al zo snel voor de deur staat.We reizen echt wel met jullie mee.(we willen wel stiekum mee in de reistas)hahahaha..