Animal Kingdom
Een van de parken die we gaan bezoeken is het park Animal Kingdom (Disney World) We proberen hieronder een beetje te laten zien wat wij daar kunnen verwachten?
Disney's Animal Kingdom is een pretpark in het Walt Disney World Resort in Lake Buena Vista, Florida. De oppervlakte van het park beslaat een gebied van maar liefst 200 hectare, en is hiermee het
grootste pretpark van het resort. Het is tevens het nieuwste park, wat geopend werd op 22 april 1998. Het park is erg populair, wat af te lezen is aan de bezoekcijfers, in 2010 werd het park
bezocht door maar liefst 9,68 miljoen gasten, wat het park op de zevende plaats zette van het meest bezochte pretpark ter wereld.
Disney's Animal Kingdom is het eerste pretpark binnen de Walt Disney Company, wat opgebouwd is rondom het idee van een dierentuin, naar een idee van Walt Disney zelf. Dankzij de vele uitbreidingen op attractiegebied is het park echter niet meer met een dierentuin te vergelijken. Het park is aangesloten bij de Association of Zoos and Aquariums (AZA), wat het tot een gecertificeerd dierenpark maakt op gebied van educatie, behoud van diersoorten en onderzoek.
Een van de bekendste attracties in Animal kingdom is de Coaster, Expedition Everest. Je gaat hier de Himalaya gebergte in, wellicht ontmoete we hier wel de gevreesde Sneeuwman
Er is een heleboel te zien en te beleven in Animal Kingdom. Als je bovenaan klikt op Video's vind je een filmpje over Animal Kingdom. Hiermee krijg je een nog betere indruk van dit fantastische
park. Uiteraard als we er geweest zijn gaan we proberen een hoop mooie foto's voor jullie te plaatsen.
Hi guys,
Het ziet er heel erg tof uit. Ben wel een beetje jaloers hoor.
Zie graag de foto's tegemoet. Ben benieuwd hoe het eruit ziet.
Gr.
Flip
Nog een paar nachtjes, dan gaat de grote reis beginnen.
Nou Joshua dit ziet er al fantastisch uit en dat is pas het begin.
Veel plezier gr Heleen
Wij wensen jullie een goede reis en veel plezier !!!
Pa en Ma
het komt wel heel dichtbij nu he