Dag 2 Orlando
22 apr. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Vanmorgen waren we alle twee al vroeg wakker. We hebben nog even wat gedronken en zijn toen nog even verder gaan slapen. Het is hier 6 uur vroeger dan in Nederland. Goed, zo een reis ga je toch
merken. We zijn in Orlando. Dat waren eigenlijk de eerste worden die we tegen elkaar zeiden. We deden de gordijntjes een stukje open en het was een beetje grijzig buiten. Dat is niet wat we besteld
hadden. Vandaag was een heerlijke dag om even te aclomatiseren. Na een heerlijke douche zijn we met onze Nissan op pad gegaan. Ons eerste plan was om een bezoek te brengen aan de WallMart. Wat is dit
toch ongeloofelijk groot. Een supermarkt in Nederland is er niets bij. Wij zijn verwend omdat we regelmatig bij Knauf in Luxemburg komen, maar dit is echt enorm. Je kunt hier alles krijgen wat je
maar nodig hebt. Wij hebben niet zo heel veel dingen nodig, wat Shampoo, water, douchegel, snoep en wat te snoepen. Na een bezoek aan de Wallmart was het tijd voor de Orlando Premium Outletstore. Een
enorme gebied met alleen maar Outlet winkels. Aangezien we nog wat kleding nodig hadden hebben we ons daar een hele tijd vermaakt. Dit keer zijn we flink geslaagd voor.... Joshua. Sam kon niet
slagen. Er komen ongetwijfeld nog meer gelegenheden om te shoppen. Vanaf de shopping mall zijn we via International Drive terug gereden naar het terrein van Walt Disney World. Wat is dit een enorm
uitgestrekt gebied. Volgens de gegeves van Walt Disney World zelf moet het vergelijkbaar zijn met de provincie Utrecht, dit om jullie enig idee mee te geven. Een complete ring loopt er door het
gebied heen. Terug bij het hotel hebben we onze spullen naar de kamer gebracht en hebben we nog even een rondje gelopen over het terrein van ons Hotel. Bij het restaurant hebben we een beker gekocht
en deze beker(0,7L) kunnen we gedurende ons verblijf gratis blijven hervullen in het restaurant van ons hotel. Heerlijk, want inmiddels was de tempratuur opgelopen naar 27 graden en dan drink je toch
iets meer. Vanavond hebben we een bezoek gebracht aan Downtown Disney. Hier zitten allerlei restaurantjes, cafés, winkeltjes. Erg gezellig, maar erg groot. We hebben hier gegeten bij Portobello. Dit
restaurant stond er goed aangeschreven en we wilde hier ook graag eten. We werden geholpen door Stefano uit Italie. We vertelde hem dat we afgelopen september in Toscane waren geweest. Hij begon
meteen te vertellen. We hebben heerlijk italiaans gegeten in het restaurant. Sam koos voor groene pasta(asperge, peultjes) en ik voor ravioli gevuld met ricotta en spinazie. Overal in Downtown Disney
stonden bandjes en/of zangers en dat geef een enorme sfeer. We zijn ook hier en daar even blijven staan. Toen we uit de enorme winkel van World of Disney liepen, hoorde we al snel de klanken van
Nick.(Afrojack) Het is toch wel opvallend dat je aan de andere kant van de wereld loopt en dat je de muziek hoort gemaakt door een plaatsgenoot. Leuk !!! Nu is het inmiddels 23 uur en is het tijd om
zo te gaan slapen. Morgen staat onze eerste dag Disney op het programma. We gaan naar Animal Kingdom. Het dierenpark van Disney World.
23 apr. 2012, 09:18
lieverds maak er een leuke vakantie van.
kus oma
23 apr. 2012, 16:54
wAT HEBBEN JULLIE ALWEER EEN BERG GEDAAN IN ZO N KORT TIJDSBESTEK!!!!!
gENIET ER SAMEN MAAR FIJNE VAN.WIJ GENIETEN MET JULLIE MEE. vEEL PLEZIER!!!!!!!!!!!!!!1
23 apr. 2012, 22:19
27 graden, da's wel erg lekker. Beter dan hier.
Wat een waanzinnig complex waar jullie zitten. Het is inderdaad enorm! De inhoud van die Guess tas is ook voor Jos?
23 apr. 2012, 23:00
Dat klinkt zalig. Je schrijft dat Afrojack uit jullie woonplaats komt. Wij wonen ook in Spijkenisse.
Kleine wereld. Geniet van jullie vakantie en wij lezen lekker mee.
Ferret
24 apr. 2012, 02:54