Dag 4 Epcot
Jos en Sam ,ik wil even zeggen dat ik geniet van jullie verhalen . Wat zien julle toch lekker veel maar zal zeker vermoeiend zijn,maar door de verslagen voelt het of ik er bijna bij ben ;-) Kijk er iedere dag naar uit.
Groetjes Joke & Dick
Nou, zo te lezen (en zien) bevalt het jullie super in Florida.
Keep it up!
Zover ik het begrijp en lees hebben jullie veel plezier, blijf er lekker van genieten!!
Ik neem aan dat jullie lekkere schoenen aan hebben....en die ontbijtjes kan je wel hebben hoor die loop je er iedere dag weer van af ;-)
Hallo lieffies, wat een energie moet je voor zo'n reis hebben! Bijna vakantie nodig om alles te verwerken.
Have fun xxx
waanzinnig al die parken zeg, ziet er heel mooi uit.
al die figuren van de buxes mooi hoor veel knipwerk
heel veel plezier en mooi weer het is hier maar KL................
groetjes
hallo kids,
jullie zien weer erg veel, maar het ziet er aantrekkelijk uit, lekker warm, maak veel foto's dan kunnen we mee genieten.
nou veel plezier we lezen het wel.
Heerlijk om jullie blog te lezen. En elke dag weer een nieuw stukje. Ik ben weer helemaal terug. En jullie zullen wel moe geweest zijn na zo'n lange dag. En de afstanden zijn groot in Epcot. Hadden jullie nog voeten over??
En Illuminations is prachtig.
Wij hebben 2 dagen in Epcot doorgebracht en nog lang niet alles gezien in World Show Cases.
Veel plezier in Magic Kingdom en de rest.
Zo te horen was het een leuke dag, mooi toch. Hebbie nog lekker ontbijtje gehaald op dag 5, haha. Je weet wat ik gezged heb he, bewaar het bonnetje maar ;-)
Super leuk om al jullie verhalen te lezen!
Dan ook nog een meteen foto's en video's erbij, heel leuk!!
Have fun in the sun! Groetjes
Weet je het nog Josh, klaverjassen bij Olympia? We volgen met heel veel interesse jullie nieuwe reisverhalen heel leuk om alles te lezen en de mooie foto's te bekijken. Heel veel plezier nog, groetjes.
Hoi sam en jos
Leuk jullie vakantie verhalen te lezen
Ik lees het trouw iedere echt heel leuk
Geniet er van
Liefs xxx
Hallo Joshua,
Ik iedere keer je berichten.
Foto's zijn ook mooi.
Ik wacht op de volgende sessie foto's.
Lindo