Dag 6 Disney's Hollywood Studios
26 apr. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Onze laatste dag in Disneyworld deze maand. We bezoeken de Disney Hollywood Studios. Het park wat in de jaren 90 bekend stond als de MGM studios. Een fantastisch park voor glitter glamour en
bedrog... wat dat zijn alle film decors. Hollywood Studios zijn opgebouwd in gelijknamige sfeer van Hollywood. Straten als Hollywood Blvd, Sunset blv. en diverse decors zijn nagebouwd. Als je niet
beter weet sta je in de straten van Hollywood. In dit park kun je diverse manieren zien hoe films en/of animatie wordt gecreerd. Vanmorgen om 11 uur zetten we onze eerste stappen in het park. De
eerste attractie die we tegen kwamen was de Tower of Terror. Joshua had daar niet zo veel zin in, beetje vrees, dus zijn we de Rock 'n rollercoaster in gegaan. Een fantastische rollercoaster gemaakt
op de muziek van Arowsmith. In Parijs hebben we deze attractie en is het de favorite van Joshua. Ook vandaag genoot Joshua weer volop van deze snelle attractie. Na deze attractie, hebben we gekozen
voor een ride around the movies. In deze attractie ga je over diverse bekende decorstukken van films. Aan het einde van deze attractie is er een 4 minuten durende compilatie gemaakt van allerlei
films. Wat herkende we er veel ! In de Animation studio laten ze je zien hoe ze een tekenfilm bedenken en maken. Als voorbeeld werd ster Muchu(Mulan) genomen. Ze lieten zien hoe ze Muchu ontwierpen
en bedachten. Ze vertelde dat Mushu in het begin helemaal niet als een draak getekend stond. Maar gedurende de ontwikkelingen bij de film, werd Muchu, Muchu. Bij de uitgang van deze presentatie
stonden diverse characters om mee op de foto te kunnen. Uiteraard hebben we dat gedaan. Onder anderen Mickey uit Fantasia stond er. Dat is redelijk uniek! Na de Animatietour hebben we de One man's
dream gedaan. Hierin het levensverhaal van Walt Disney. Het ontstaan van een imagination tot een muis, tot een film, tot een pretpark en tot een miljarden firma. Een icoon die in zijn dromen
geloofde. Een bedrijf opstarte, wat opgekocht werd door een geldmachnaat. Het bedrijf ging failliet en Walt ontdekte Mickey Mouse. Een prachtige film, over het leven en een droom! Hier kwamen we er
ook achter dat in 2016 het nieuwe Disney park in Shanghai zal worden geopend. Na het doen van de Backlot Tour zijn we naar het restaurant Mama Melrose place gegaan waar we ons Fantasmic Package
hadden geboekt. Dit Italiaanse restaurant zorgde voor een fantastisch menu. We hebben vanavond onze buikjes weer rond gegeten. Na het eten hebben we een bezoek gebracht aan de finale show van
American Idol. De Amerikaanse versie van Idols. Tijdens deze show laten ze zien hoe de show wordt gemaakt. Leuk om eens mee te maken wat er allemaal bij komt kijken voor Live televisie. Na de show
van American Idol, haaste we ons naar de Fantasmic. Doordat we eerder bij ons restaurant het Fantasmic pakket hadden gereserveed, mochten wij naarbinnen bij de Prefered guests. Hierdoor hadden we een
prachtig zicht op deze spectaculaire licht, water, vuurwerk, muziek en acteer show. Momenten van WOOOW en KIJK NOU ! Een show die je werkelijk niet mag missen ! De laatste dag in Disney, deze maand.
Het zit erop! We kijken terug op een fantastisch bezoek. We hebben nog niet alles gezien, maar dat hoefde ook niet. World Disney is werkelijk een Imagination op zich. Alles kan als jij het laat
gebeuren(Mary Poppins). Let your memories begin, is the slogan van Walt Disney World. Het zijn vermoeiende dagen. Het is inmiddels bijna kwart voor twaalf. De foto's van gisteren staan er net op. Ik
ga proberen morgen ochtend de foto's van vandaag erop te zetten. Morgen.... SeaWorld
27 apr. 2012, 11:05
En, En, En, wel in de tower of Terror geweest, of dat toch nie? En earosmith the ride, echt een super achtbaan, in Parijs heb ik hem ik denk 8 keer gedaan 's morgens haha.
Het gaat snel he de dagen als je daar bent volgens mij.
Maar naar sea world vandaag, tof hoor, dat lijkt mij echt te gek, maar ja, je weet het he, ik en visjes, haha.
Groetjes en veel plezier
27 apr. 2012, 21:09
Ik word er al moe van als ik er naar kijk. Wat valt er toch ontzettend veel te zien. Zoveel indrukken. Op naar het volgende! Have fun!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}